30. toukokuuta 2013

Another sunny day

Ihania nämä aurinkoiset päivät, kun voi istuskella ulkona ja nauttia säästä. Toissapäivänä treffasimme ystäväni kanssa ja suuntasimme läheisen järven(kooltaan voisi olla enemmänkin lampi tosin) läheisyyteen. Minin vaatteet on jo kokoa 74, nyyh! Tuo 74 kuulostaa niin isolle.. Ei ole enää pikkuista vauvaa täällä. Jotenkin haikeaa ajatella, kuinka "iso" Mini jo on. Kohta jo puolivuotias, hui. Minin ollessa ihan pieni ajattelin, että kun 6kk on ikää ja sinne asti selviän imettämällä niin hyvä on. Minulla oli ensimmäiset 2-3kk imetys siis melko kivuliasta, mutta nyt kun se sujuu, en osaa kuvitella vielä sitä lopettavani. Toisaalta, kun imetys loppuu saisin vihdoinkin kokeilla adhd-lääkitystä, mikä toivottavasti helpottaisi elämäämme. Valintoja valintoja.. Mini maisteli Semperin omenasosetta. Tykkäsi kyllä, mutta ei syönti tuosta oikein luonnistunut :D Tuo oli kiva, kun oli 100% omenasosetta, tosin huomaa kyllä hinnassakin. Ei ole siis jäämässä vakituisesti meidän eväisiin, mutta silloin tällöin reissussa ollessa ihan jees. Minun tarvitsisi ilmeisesti vähentää limujen juontia, sillä Mini on äärettömän kiinnostunut pulloista ja tuntuu tietävän niiden tarkoituksen. Aina yrittää päästä osingolle äidin juomista. Fiksuinta olisikin lopettaa nyt, ennen kuin oikeasti kiinnostuu myös sen sisällöstä. 


2 kommenttia:

  1. Löysin sun blogin ja ihan pakko oli sitten ilmotella ittestäni!(: Oon itse totaali yh. Isä on lapsen nähnyt muutamia kertoja kun tyttö oli 6kk, siihen se sitten kuitenkin taas jäi. Minulle tästä on tehnyt vaikeampaa se että raskaus oli suunniteltu, silti jäin yksin 8:lla viikolla raskaana. Missäs päin suomea te asustelette?(: Hurmaava pikkumies sinulla (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyl niin väärin, että raskaus on suunniteltu ja sitten mies lähtee lätkimään! >:/ Valitettavasti itse kans tiedän muutaman tälläisen tapauksen. Tsemppiä kovasti :) Tampereella asustellaan ja kiitos :)

      Poista

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.