31. toukokuuta 2013

Lakkiaiskakku

 Huomenna juhlimme serkkuni/Minin kummitädin lakkiaisia. Minua pyydettiin tekemään sinne kakku, koska tykkään leipoa mielelläni ja ilmeisesti niistä on ihan pidettykin. Serkkuni tuli avustamaan(viihdyttämään Miniä sillä aikaa) ja tälläistä saimme aikaan:


Olen tyytyväinen, vaikka voisihan tuo paljon hienompikin olla. Tuo oli kuitenkin vasta 3. kerta, kun leivon sokerimassalla päällystettyä kakkua ja ensimmäinen lakkikakku, joten mielestäni siitä tuli ihan hyvä. Pohja on tehty Kinuskikissan tumman sokerikakkupohjan ohjeella, täytteenä oli samalta sivulta hyväksi kokeiltu mansikkatäyte. Lyyraa emme alkaneet vääntää vaan serkullani oli kelpo idea tehdä se sokerihelmistä. 

Innokkaat apurit ;)

Tykkäisin leipoa useamminkin, mutta jokseenkin Mini vie kaiken huomioni, joten ei ole aikaa. Nyt olikin ihanaa, kun serkkuni viihdytti pikkumiestä niin sain itse tehdä rauhassa kakkua. Ensi kuussakin olisi kaksi kakkua tehtävänä, siskontyttöni/kummityttöni 1-vuotissyntymäpäivät ensi viikon lauantaina ja kuun lopussa pikkusiskoni konfirmaatio. Saa nähdä millaista jälkeä niihin syntyy.. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.