21. toukokuuta 2013

5kk neuvola + uusia vaatteita

Kävimme Minin kanssa tänään 5kk neuvolassa. Meillä piti olla se jo alunperin viime viikolla, mutta pelkäsin Minin saavan serkultaan vesirokon, joten siirsimme sitä. Minin näpyt onneksi taisivatkin olla jotain hikinäppyjä tms.

Vihreä-siniraidalliset froteehousut Jesper Juniorista


Apinabody Lindexistä


Minin 5kk mitat olivat(ikää 5kk 2vk): 8958g(7890g), 67,5cm(64,6cm) ja py 44,5cm(43,4cm). Suluissa olevat mitat 4kk neuvolasta. Terkka kokeili Minin istuma-asentoa ja poitsu olikin jo selkä suorassa. 6 kuukauden iässä saadaan siis heti alkaa istuskelemaan syöttötuolissa.

Ohuet tummansiniset housut Anton & Ninasta. Hieman tyttömäiset, mutta menköön

Lindexistä parit kivat haaremihousut kesäksi


Rokotteet pistettiin myös. Ensin Mini sai kolmannen kerran rota-rokotteen suun kautta, mikä maistuikin paremmin kuin hyvin. Olisi ottanut sitä lisääkin, jos olisi saanut. Minihän tykkää myös nestemäisestä Panadolista todella paljon. Ihanan helppoa antaa sitä tarvittaessa, kun ei tarvitse tapella. Reisiin pistettävät piikit itkettivät hetken aikaa, mutta sitten jaksoi taas jutustella terkan kanssa. Kovin reipas Minimies oli siis. Muuten neuvolassa ei noussut esiin mitään ihmeellisyyksiä, seuraavan kerran suuntaamme sinne siis juhannuksen jälkeen.

Lindexistä löytyi myös pari hihatonta bodya, alempi valkoinen

Name It-body kirpparilta


Neuvolan jälkeen kävimme vielä ystäväni/Minin kummitädin kanssa parilla kirpputorilla ja Ideaparkissa. Suurinosa Minin vaatteista on ostettu/saatu käytettyinä, mutta nyt oli pakko ostaa myös uutena, kun tuntuu että oikeaa kokoa ei juurikaan löydy kirppareilta. Muutenkin nykyään tulee käytyä vähemmän kirpputoreilla, kun ei ole omaa autoa.

Nalle-merkkiset shortsit, kirpparilta

Kirpparilöytö tämäkin :)

Noiden lisäksi ostin pari lakkia ja sukkia, niitä en jaksanut alkaa kuvailemaan blogiin. Niin ja kirpputorilta löysin itselleni Myyräpelin! <3 Meillä oli se pienenä isoveljeni kanssa, joten ihanaa päästä pelaamaan sitä pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.