27. toukokuuta 2013

Piknik

Toissapäivänä kävimme kesän ensimmäisellä piknikillä ystäväni ja Minin kanssa. Rakastan kesää ja aurinkoa yli kaiken, joten olen ihan täpinöissäni kun säät lämpenee. Tosin nyt toivoisin, että parvekkeeni olisi varjossa, Mini ei nimittäin voi ollenkaan nukkua sielä iltapäivisin, koska aurinko paahtaa siihen suoraan. Näin se lapsi muuttaa ihmistä, ennen Miniä tuo parveke olisi ollut unelmani, mutta nyt se vain ärsyttää :D


Nam! Tätä tulee varmaan juotua monesti kesällä, kivan raikkaan makuinen
 Kesän suuri haittapuoli on kuitenkin ötökät, hrr.. Piknikillämmekin saimme kimppuumme mm. ahdistelevan hämähäkin. Onnistui lyhyessä ajassa jopa tekemään Minin vaunuihin hieman seittiä, onneksi huomasin sen ennen kuin laitoin Minin takaisin niihin. Osasin tosin katsellakin, kun ilmeisesti sama kyseinen yksilö oli hetkeä aikaisemmin laskeutunut melkein naamani eteen.


Minikin tykkäsi olla ulkona viltin päällä. Oli jo tunkemassa itseään nurmikolle (ja tietysti syömässä sitä...), mutta ilkeä äiti esti tämän. Ihme kyllä hän ei yrittänyt meidän eväitämme syödä, yleensä Mini kärkkyy kaikkea mitä laitan suuhuni. 


Pienet rusketurajatkin näkyy olevan jo kengistä. Rusketun erittäin herkästi, mikä on ihan kiva. Toisaalta hieman ärsyttää, kun aina on jostain paidasta rumat rajat. Toivottavasti mahassani olevat lukuisat raskausarvet joskus haalenisivat edes hieman niin saisi mahallekin aurinkoa. Tosin eipä sitä uskalla julkisesti näyttää ilman arpiakaan :P 

Muutoin elämäämme ei ihmeempiä kuulu. Minille on ylös tulossa yksi hammas, kulma kuultaa jo hyvin läpi. Kulmahammas vissiin. Toivottavasti se puhkeaisi pian niin voisi ehkä yötkin helpottaa(tai sitten ei).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.