8. toukokuuta 2013

5kk

Ihania nämä muutamat päivät, kun aurinko on paistanut. Se tuo tosin ongelman, että mitä pukea Minille päälle. Tänään oli body + housut + 2 sukat (toiset villasukat), tumput ja välikausihaalari. Se oli aivan liikaa, tumput lähtikin nopeasti pois. Jotenkin tuntuu, että kun on esikoinen ja vielä pieni niin on ihan pihalla pukemisesta yms. Stressaan jo nyt etukäteen kesää ja kesävaatteita. Tuo minimies varmaan läkähtyy hengiltä, kun pitäisi pitää pitkähihaisia vaatteita auringon takia. Ainakin jos oikein olen ymmärtänyt.

Hieman liian iso haalari, mutta ei se menoa haittaa

Omituista, että Mini on jo 5kk! Tai siis kun vastahan hän syntyi. Päivää ennen 5kk päivää Mini oppi sopivasti kääntymään selältä mahalleen. Mahaltaan onkin jo pitkään joka kerta päässyt selälleen, tosin en ole varma onko se suunniteltua vai vahinkoa. Monesti kun kääntymistä seuraa säikähdys tai jopa pelästynyt itku. Mini osaa myös liikkua kellotaulun ympäri ja monesti päätyy puuhamatollaan ollessa pois sieltä ja lattialle. Liikkumistyyliä en tiedä, kai hän jotenkin valuttaa itseänsä. Ei kai se niin justiinsa ole, pääasia on että pääsee leikkimaton kaarien kimppuun suullaan ;)

Isot on housutkin :D

Muutenkin Minillä tuntuu olevan hirveän kiire isoksi pojaksi. Sylissä ei malta enää ollenkaan olla makuullaan vaan pönkee koko ajan istumaan. Tämän hän aloitti joskus hieman ennen 4kk ikää. Kysynpähän vaan, että missä on minun pikku vauvani?!

Ennen 4kk ikää Minillä tuli myös ensimmäiset alahampaat. Kovasti tuntuu ikenet haittaavan, kun koko ajan tarvii jotain purra. Saakin nähdä koska ilmestyy seuraava hammas. Hampaiden teko vaikuttaa myös yöuniin meillä ja Mini tarvitseekin lähes joka yö särkylääkettä, että saa nukuttua. Toivottavasti pian helpottaisi.

Hirveän haikeaa tavallaan, kun Mini kasvaa koko ajan. Minulla on ikävä raskautta, synnytystä ja ihan vastasyntynyttä vauvaani. Tuntuu, että en saanut tarpeeksi pitää Miniä sylissä ihan pieneä. En tajua mistä tuo tunne tulee, kun meillä kuitenkin imetyskerrat saattoi kestää monta tuntia kerrallaan. Tai sanotaan ennemmin näin päin, että imetysten väli oli aina alle tunnin. Mutta jospa nyt hylkään tämän vauvakuumeiluni ja keskityn nauttimaan Ministä kun kaikki alkaa helpottaa ja saan seurata uusien taitojen oppimista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.