22. toukokuuta 2013

Känkkäränkkä

Eiliset rokotteet toivat ilmeisesti meille kylään Känkkäränkkä-noidan. Koko tämän päivän Mini on ollut kiukkuinen kuin mikä, koko ajan tarvitsisi sylissä viihdyttää. Toivottavasti yö menisi hyvin ja huominen päivä olisi jo normaali. Tietenkin juuri eilen sanoin terkalle, että ei Mini ole ikinä ollut aamusta iltaan huonolla päällä.. Juupa juu, no nyt on. Toki mummun ja kummitädin vierailu piristi Minin mieltä hetkeksi, kun sai kavereita lisää.

Pitkän taistelun jälkeen Mini onneksi jokin aika sitten nukahti yöunille. Se tarkoittaakin sitä, että on äidin aika heittäytyä sohvalle pitkälleen ja tuijottaa tv:tä omassa rauhassa. Tälläisen päivän jälkeen omakin energia on aivan kadoksissa. Onneksi seuraavat rokotteet on vasta vuoden iässä. Tosin känkkäränkkä-päiviä tulee luultavasti kuitenkin muista syistä lisää.Kuva on jo hieman vanhempi, mutta antaa osviittaa miltä meidän päivä on näyttänyt. Mini ei arvostanut, kun äiti napsii koko ajan kuvia vaan alkoi itkemään kesken valokuvaussession. Pieni parka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.