23. toukokuuta 2013

Ensimmäinen kerta syöttötuolissa

Mini nousee itse jo sylissä istumaan, joten tänään kokeilimme ensimmäistä kertaa syöttötuolia. Kokeilu kesti tosin pari minuuttia, sen verran että äiti sai ottaa kuvia. Hieman etukeno tuo istuma-asento siinä vielä oli. Ensi kuussa sitten voikin jo alkaa istuskelemaan enemmän. Mini itse ei ollut tuolista moksiskaan. Tykkäsi jopa, kun näki keittiön ikkunasta ulos. 5 kommenttia:

 1. hihi ihana pipo 8) t. kummitäti-emilia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans :D Miksi anonyymi? :D

   Poista
  2. koska en oo päivitelly blogia piiiitkään aikaan enkä seuraa blogeja bloggerin kautta, niin enpä oo sit ees kirjautunu:D muistankohan enää salasanan...

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! :) Täälläki on mietitty mitä tehään, ettei lapsiriepu sula (miniä kaks viikkoa nuorempi). Viime viikon helteillä oli jo pakko ajaa porukoitten luokse viileälle kivilattialle lekottelemaan. Oon koittanu selvittää onko semmosta aurinkorasvaa, joka ei oo vaarallista, jos joutuu suuhun ;) Toistaseks ei oo tullu vastaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi olispa meilläkin tuollainen kivilattia, makoilisin siinä itsekin :D Jos löydät jonkun rasvan, jota voi käyttää pienelläkin niin vinkkaa ihmeessä tännekin!

   Poista

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.