3. kesäkuuta 2013

Huh hellettä

Voi kuumuus! Vaikka tykkäänkin auringosta ja lämmöstä niin en pistäisi pahaksi, vaikka olisikin hieman viileämpää. Sisälläkin ollessa tuntuu kuin sulaisi. Minikin on kovin lämminverinen ja tuntuu kamalalle tunkea hänelle pitkähihaista vaatetta ulos. Kuitenkin auringolta tarvitsisi suojata pientä. Tänään kyllä hieman luistin, ja Mini viihtyi toppimallisessa bodyssa. Oli kuitenkin koko ajan vaunuissaan eli yläosa aika hyvin varjossa. Sisällä ollaankin oltu joko pelkässä bodyssa tai vaippasilteen.

Minikin kehittyy huimaa vauhtia. Kerran pääsi n. sekunnin ajaksi konttausasentoonkin jo. Kovasti sitä kyllä harjoitteleekin. Kovasti myös olisi asiaa koko ajan. Ihanaa, kun Mini on niin perustyytyväinen(paitsi ollessaan tissin perään ;) ). Olisi paljon rankempaa, jos Mini olisi itkuinen eikä itkuun olisi apua. Vaikka meillä on nyt vasta alkanut yöt hieman helpottamaan (pikkuisena saattoi olla tissillä koko yön), niin hän ei ole koskaan yöllä ollut itkuinen. Tissin kun antaa suuhun, niin on heti hiljentynyt. Se onkin varmaan suurin syy sille, miten olen jaksanut näinkin hyvin tämän univajeeni kanssa.

Ruoankin saralla Mini on saanut uusia tuttavuuksia. Lihaa aloimme maistelemaan kanalla. Ihan hyvin tuntuu maistuvan, ei ainakaan ole äänekkäästi protestoinut. Keitin kanaa jonka jälkeen hurautin sen keitinveden(osa siitä) kanssa soseeksi. Siitä taas jääpaloihin pieniä nokareita ja pakkaseen. Olen pikkuhiljaa koittanut myös katsella jotain kunnon vauvanruokaohjeita, että saisi uusia makuja. Eilen Mini sai maistaa tuoretta ananasta banaanin kanssa, mikä tuntuikin maistuvan erittäin hyvin. Tänäänkin söi sitä yli puoli pilttipurkillista kerralla, tosin tällä kertaa laitoin myös jääpalan verran omenaa siihen, kun ananas on hieman hapokkaampi. Puuron seassa tuo ananas-banaanisose menee ihan hyvin sellaisenaan.

Mutta nyt suuntaan takaisin sohvalle löhöämään, ei tässä kuumuudessa jaksa edes koneella istuskella!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.