7. kesäkuuta 2013

6 kk

Kuusi kuukautta sitten sain syliini pienen pojan. Nyt tämä pieni poikani mönkii jo eteenpäin, oppii koko ajan uutta ja ennen kaikkea kasvaa kamalaa tahtia. Vaikka nämä 6kk on olleet paikoin melko rankkoja, niin tuntuu hirveän haikealle kuinka nopeasti aika menee. Totta kai nautin nyt, kun Mini kehittyy ja (toivottavasti) elämämme helpottuu tätä myötä, mutta silti. Enää Minin kanssa ei voi aamuisin luuhata sängynpohjalla, poikaa kiinnostaa liikaa meneminen ja kääntyily. 



Tasan 6kk <3
Kesämies!
Tämä aika on kyllä mennyt hurjan nopeasti. Tuntuu, että joulukuusta olisi vasta hetki. 6kk päivän kunniaksi Minille puhkesi 2 uutta hammasta. Vasemmalla ylhäällä on etuhammas ja kulmahammas tehneet jo hetken tuloaan, mutta nyt ne on molemmat läpi. Kohta näyttääkin poikaseni hassulle, kun oikealla puolella ylhäällä ei ole yhtään hammasta ja vasemmalla on kaksi. Toivottavasti Mini ei ala harrastaa uusien hampaiden myötä puremista, voipi olla että imetys loppuisi muutaman kovan puraisun jälkeen. 



Matkalla tutkimaan. Mini liikkuu hitaasti, mutta varmasti. Tyyli tuntematon :D


Mini on myös muutaman päivän aikana oppinut tekemään "pusuäänen" suullaan. En tiedä tarkoittaako sillä pusua vai yrittääkö kenties maiskutella. Söpöä se kuitenkin on. Hän myös keksi, että kun keikutan häntä polveni päällä, kuulostaa hänen oma äänensä kivalle. Tänään on myös kovasti kirkunut/hihkunut ääneen, ihanan positiivisen lapsen olen onnistunut saamaan. Tuntuu, että olen edes jotenkin onnistunut, kun Mini on niin paljon hyvällä tuulella <3 

Heti kun kamera ilmestyy, muuttuu Minin ilme tälläiseksi. Miten niin linssilude?


6kk neuvola meillä on vasta juhannuksen jälkeen, kun 5kk neuvola oli niin myöhään. Maanantaina tosin joudun luultavasti soittamaan terkalle, kun tuntuu että Minillä tulee kovin vähän pissavaippoja. Täytyy nyt viikonlopun yli punnita niitä ja merkata ylös niin voi terkka sanoa mielipiteensä. Maitoa kyllä mielestäni tulee hyvin, mutta Mini viihtyy niin vähän aikaa rinnalla. Toki Mini hikoileekin kovasti, joten en tiedä vaikuttaisiko sekin.

Kuka siellä? Täällä on Mini!

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.