15. kesäkuuta 2013

Kuulumisia

Anteeksi hiljaisuus! Elämässämme ei ole tapahtunut mitään uutta eikä merkittävää, joten ei ole kovasti ollut inspiraatiota kirjoittaa. 

Konttausasentoa Mini edelleen toisinaan harjoittelee, mutta ei pysy siinä kuin sekunnin tai kaksi. Saas nähdä koska poikanen oppii liikkumaan, sitten minulla riittääkin vahtimista. Nyt jo Mini onnistuu viemään itsensä sohvapöydän luokse ja yrittää saada alatasolta kaiken lattialle. 

Minin kesätyyliä, kun vielä oli lämmintä. Mihin kesä katosi?!

Yöt on ylähampaiden puhkeamisen jälkeen hieman parantuneet *kop kop*. Muutama yö takaperin Mini heräsi kaksi kertaa vain yöllä, kahdelta ja seuraavan kerran kuudelta. Tuosta seitsemään oli pientä kitinää/torkkumista sängyssä kunnes nousimme ylös. Halleluja, lisää noita öitä. Omituista olla yllättävän pirteä aamulla. Ylhäällä etuhammas on jo tullut kunnolla pihalle, mutta kulmahammas edelleen vain hieman läpi asti. Kai sekin sieltä kohta puoliin tulee esiin kokonaan. 

Ihana herätä, kun saa heti tälläisen hymyn <3
Saimme muutama päivä takaperin pitkästä aikaa soiton myös Minin toiselta mummilta(Minin isänäidiltä). Hän tulee Miniä tervehtimään juhannuksen jälkeen kesälomallaan. Minusta on ihanaa, että vaikka Minin isä ei välitä lapsestaan niin Mini saa kuitenkin tutustua isän sukuun ja siellä on ihmisiä, jotka haluavat kuulua Minin elämään. En olisi voinut kasvattaa Miniä kertomatta hänestä heille ja antamatta mahdollisuutta tutustua poikaan. En halua, että jos Mini teini-iässä (tai aiemmin) kyselisi isän suvusta niin joutuisin vastaamaan, että he eivät edes tiedä pojan olemassa olosta. Mieluummin kannan ylläni Minin isän vihan minua kohtaan siitä, että kerroin kuin sen syyllisyyden tunteen jos en olisi kertonut. 

Summa summarum, valtakunnassa kaikki ennallaan ja hyvin. Nyt painun laittautumaan, sillä tänään tapaamme Minin kanssa muutaman muun äidin ja vauvan ihanasta joulukuun -12 ryhmästämme :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.