16. lokakuuta 2013

Ensimmäinen syntymäpäivälahja

Mini sai jo ensimmäisen syntymäpäivälahjansa hieman etuajassa kummitädiltään :) Ihana kummitäti oli ostanut Brion taaperokärryn ja se onkin ollut heti suosittu. Ensin sen kanssa vaan seisottiin, seuraavana päivänä otettiin muutama askel ja nyt mennään jo muutaman metrin pituista matkaa. Hieman horjuen ja etukenossa, mutta suunta on kuitenkin oikea.


Itse en vielä yhtään tiedä mitähän pienelle ostaisi. Se nyt riippuu myös siitä, että löytyykö töitä vai ei. Jos ei löydy niin luultavasti ostan lahjapaperia :D Tällä viikolla pitäisi selvitä sen työpaikan kohtalo, missä kävin haastattelussa. En tosin ole aivan varma, että ilmoitetaanko sieltä jokatapauksessa vai ei. Hirveästi en liputa sen suhteen, sillä työhaastattelu ei ollut sellainen mihin olen tottunut. Kysymyksiä ei kysytty juuri ollenkaan ja koko haastattelu oli alle vartissa ohi. Ainoat kysymykset oli "kerro itsestäsi" ja "millainen edellinen työpaikkasi oli". Jooh.. :D

Pariin paikkaan pitäisi myös soitella, mutta ne hoidan vasta kun tiedän tuon kohtalon. En jotenkaan tykkää hakea moneen paikkaan ja sit mahdollisesti joutua perumaan jotain. Tai no yhteen paikkaan olen jo monta viikkoa sitten laittanut s-postia, mutta eipä ole vastattu, huoh. Mutta sitten takaisin Miniin. Meillä on kovana yrityksenä käydä unikoulua, jotta päästään yösyömisistä, mutta jotenkin aina lepsun lopulta jossain vaiheessa yötä. Kolme yötä sitten lepsuin heti alkuyöstä, toissayönä kolmen aikaan ja viime yönä joskus viiden aikaan. Kahtena viime yönä en antanut maitoa samantien vaan otin viereen nukkumaan. Voi sitä kiukun määrää, kun ei saanutkaan tissiä suuhun siinä. Mini heittelehti ympäri sänkyä ja huusi valehtelematta varmaan tunnin. Pieni uni välissä ja taas tissiä vailla kovan huudon kera. Sitten jo annoinkin sitä, että sain jatkaa unia itsekin. Tarvitsisin jonkun oman vahdin tänne, joka pitää huolen että en lipsu. Tässä asiassa kun olen niin aidan matalimmasta kohdasta menijä. Olisi vaan molemmille helpompaa lopettaa yösyötöt yms. nyt ja mahdollisesti saada pidempää pätkää unta kuin sitten kun olen jo töissä. Voin olla hieman väsynyt työntekijä, jos Mini herättää pitkin yötä. 

Tänä yönä koitan olla lipsumatta. Toivottavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.