4. marraskuuta 2013

Tassuttelua

Rasti seinään - meillä on ilmeisesti vihdoinkin yöt vaihtuneet edes hieman paremmiksi! Sain lopultakin tarpeekseni siitä, että istuin Minin huoneessa enemmän yön aikana kuin omassa sängyssäni. Päätin aloittaa vihdoin ja viimein oikeasti tassuttelu-unikoulun. Ilmeisesti Minikin oli valmis nukahtamaan itsekseen, sillä heti ensimmäisenä iltana nukahti kahdessa(!!) minuutissa itsekseen. Olin varautunut useamman tunnin kestävään operaatioon, joten meni hieman paremmin kuin kuvittelin. Heti ajattelinkin, että kiva jos tämä olisi ollut näin helppoa jo aiemmin.. Tosin vahvasti epäilen, että paria viikkoa aiemmin tämä ei olisi sujunut.

Siitä lähtien Mini on nukahtanut iltaisin itsekseen nopeasti. Huutaa pari minuuttia ja nukahtaa. Yöllä herää pääsääntöisesti kerran, jolloin käyn hetken silittämässä ja taas nukahtaa itsekseen. Aamuyöllä olenkin sitten ottanut viereen ja siinä poika on taas päässyt pitkän kaavan tissittelyn makuun.. Tämä onkin seuraava operaatio, pitää Mini sängyssä koko yö.

Ruokailutkin meillä on alkanut sujumaan huomattavasti paremmin. Aamuisin Mini syö puuroa n. 1-5-2dl ja sen kanssa hieman sosetta ja/tai marjoja. Lounaalla ja päivällisellä menee n. iso purkki sosetta, joskus innostuu jopa syömään hieman hedelmäsosetta päälle. Iltapalana taas sama määrä kuin aamulla. Joka ruoalla lisäksi vaihteleva määrä sormiruokaa, milloin mitäkin :) Tissikin kelpaa paremmin myös päivisin. Riittää, kun kysyn että "otatko maitoa" niin toinen aloittaa helpottuneen naurun :D

Kaiken kaikkiaan meillä menee siis melko mukavasti. Itsekin aloitin viime viikolla projektin kohti parempia elämäntapoja. Tavoitteena olisi saada ainakin 20 kiloa pois, että työtä kyllä riittää. Vielä kun saisi jatkossakin sen motivaation pysymään.. :)

Palaillaan piakkoin 11kk kuulumisten parissa. Kääk! Ensi kuussa vauvani täyttää jo vuoden, nyyh..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.