4. lokakuuta 2013

Syysflunssan kourissa

Tämä viikko on mennyt Minin kanssa syysflunssaa sairastaessa. Ensin tuli kipeäksi Mini. Raukalla oli kuumetta 3 päivän ajan, nyt onneksi jo paranemaan päin. Nenä hänellä on kuitenkin vielä ihan tukossa ja täynnä räkää. Mukavaa yrittää puhdistaa sitä nenäfriidalla ja suihkuttaa Physiomer Baby Mist suihketta(suosittelen!), kun toinen huutaa ihan kuin tapettaisiin. Pakko sitä on kuitenkin välillä tehdä, kun muuten Mini ei saa hengitettyä ollenkaan nenän kautta. Välillä tuleekin mieleen, että kauanko menee ennen kuin joku naapuri tekee ls-ilmoituksen tulkitessaan huutoa väärin. No "onneksi" naapurini eivät taida olla kovinkaan muiden voinnista kiinnostuneita kun itsekin pitävät kamalaa meteliä yötä myöten.


Tosiaan, kun Mini alkoi voimaan paremmin niin tietysti tauti siirtyi minuun. Onneksi olen päässyt melko helpolla. Nenäliinoja kuluu varmaan sata per päivä ja kurkku on kipeä + ääni käheä, mutta muuten vointini on suht hyvä. Toivottavasti pysyykin hyvänä sillä..

Minulla on työhaastattelu tiistaina! Sain tänään kutsun haastatteluun ja työpaikka sijaitsisi lähellä kotiamme, mikä olisi aivan mahtavaa. Tietysti sitten pitäisi vielä toivoa, että Mini pääsee läheiseen vuoropäiväkotiin tai joudun kuljettamaan ensin Minin kaupunkiin vuoropäivähoitoon ja sitten palaamaan takaisin lähelle töihin bussilla.. blääh! :D Tämä työpaikka on siis se mihin mainitsinkin laittaneeni hakemuksen aiemmin blogissa. Olin jo heittänyt kirveen kaivoon, sillä työpaikkailmoitus umpeutui jo viime perjantaina eikä sieltä kuulunut mitään aiemmin. Nyt vain sitten peukut ylös, että saisin sen työn! :) Lähtisi muutama stressinaihe samantien pois harteilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.