1. heinäkuuta 2013

Kuulumiset kuvien muodossa

Muutama päivä on pitänyt melko kiirettä, joten en ole ehtinyt kirjoittelemaan. Nyt ei päänsäryn takia kulje ajatus, joten laittelen tekemisiämme kuvien kautta :)

Käytiin pikkusiskoni  kanssa Ikeassa ostoksilla. Mini olisi mieluummin ollut minun tarjoittimellani kuin syönyt omia eväitään. Itse söin ensimmäistä kertaa Ikean lihapullia, ihan hyviä mutta luulin paremmiksi.Nautittiin lämmöstä hellevaatteissa. Niin ja laitoin Minin vartioimaan elämäneliksiiriäni, tuosta kun pääsisi eroon niin hyvä olisi!


Mini sai kalaa ensimmäistä kertaa. Soseessa seitiä, perunaa, porkkanaa, maissia, sipulia, valkosipulia ja tilliä. Noita muffinsivuokia lähdinkin Ikeasta ostamaan, käteviä vauvan soseiden pakastamiseen!


Ministä ehkä maailman hauskinta on näytellä kieltä milloin kenellekin. Tällä kertaa kieltä näytettiin mummin sylissä äidille.Harjoiteltiin myös uusia tekniikoida tutin syömiseen. Menee se noinkin ilmeisesti ;)


Minäkin sain hieman omaa aikaa ja lähdin keräämään mansikoita. Saaliiksi sain melkein 5kg ja tietenkin osa tuli syötyä jo suoraan puskasta. Nam nam!


Eilen juhlimme pikkusiskoni konfirmaatiota. Missä välissä pikkusiskostani on tullut niin iso, kysympä vaan?? Lihavoileipäkakun teki Minin kummitäti/ihana ystäväni, äitini ystävä teki kalakakun ja minä mansikkakakun, mustikkapiirakan ja nakkikääröt(okei, tässä auttoi Minin kummitäti). Lihapasteijat ja tuulihatut suoraan pakastealtaasta.

Juhlien jälkeen Mini päätti tutustua mielenkiintoiseen lasioveen. Yritti pienoinen mm. syödä sitä, hölmö lapsoseni.

Meillä on myös leikitty sylivauvaa.. Tyhmä äiti ei suostu uskomaan, että Mini on jo iso poika.


Kamerallekin on muistettu poseerata..


Mini alias hylkeenpoikanen. Tämä on hänen asentonsa, kun pitää päästä nyt heti syliin. Tuota yleensä säestää vielä kunnon kitinä, että varmasti huomataan. Syliin halutessaan Mini kummasti unohtaa liikkumisen taidon, hänet täytyy hakea juuri sieltä missä sattuu olemaan! :D


Niin ja ennen kaikkea on pidetty hauskaa! Mini on kerrassaan mahtava tapaus, rakastaa hassuttelua. <3

Kuten kuvista näkyy niin aika tasaisen normaalia menoa täällä. Imetyksen lopettamista harkitsen, sillä tänäänkin nukkumaan mennessä Mini vain puri jatkuvasti. 5 terävää hammasta sattuu jo kumman paljon ja Mini vaan nauraa kun kieltää. Laitoinkin Minin siis sänkyyn ilman tissillä tainnutusta ja yllättävän nopeasti se sinne nukahti. Itselleni laitoin penkin viereen ja tassuttelin jos alkoi huutamaan. Muuten istuin vieressä(ja pelasin kännykällä :D), lopulta poika nukahtikin ihan itsekseen. Kunhan tästä ei tule sitten tapa, että joudun istumaan huoneessa kunnes poika nukahtaa.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.