27. heinäkuuta 2013

Hulivili

Näyttää hieman siltä, että pienestä pojastani on kasvamassa varsinainen hulivili. Koko ajan saa olla kieltämässä ja ihmettelemässä, mitä hän seuraavaksi keksii. Tässä tämän hetken kuumimpia juttuja..


"Ihan varmana saan koskea tähän koneeseen, mun kone". Ministä on jostain syystä erittäin hauskaa räplätä tietokonetta, etenkin cd-aseman nappia. Sen kun saa välillä aukikin, huisin hauskaa siis.


"Täällä on johtoja jee! Jos oikein kurkotan niin varmasti yletän niihin". Johdot on myös erikivoja, niitä voi vetää ja niitä voi yrittää syödä. Ainakin jos Miniltä kysytään.


"Äiti on tyhmä ja antaa vain yhden naksun kerralla. Onneksi olen fiksu ja osaan levittää pussin lattialle, jotta saan syödä niitä niin paljon kuin maha vetää". Mini on kunnon naksuhiiri, söisi niitä ties kuinka monta. Edellinen kun loppuu alkaa kaamea parku, jotta saisi uutta tilalle. 


"Ei äiti huomaa, jos vähän karkaan parvekkeelle..." Minin reviiri on laajentunut koskemaan koko asuntoa. Ennen hän viihtyi mielellään vain olohuoneessa, mutta nyt pitäisi päästä muuallekin. Saanpahan minäkin liikuntaa, kun käyn juoksemassa pojan perässä.


"Wuhuu verho! Tää on niiin hauskaa!" Eilen Mini keksi verhon ihanuuden. Sitä voi kiskoa, sen voi vetää naaman eteen, pään päälle ja sitä voi vedellä edes takaisin. Kukkuu-leikkikin sai uuden ulottuvuuden, kun sitä leikkii verholla. Verho naaman eteen, äkkiä vetäisy pois naamalta ja naurunremakka päälle. 

En halua edes tietää, mitä tuo poikani keksii jatkossa. Kaikenlisäksi hänellä on joku ihme vaihe, että koko ajan tarvitsee viihdyttää erilaisilla tavoilla. 

Loppuun vielä tunnustus. Näin meillä pääsee käymään suihkussa:


Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille :)


2 kommenttia:

 1. Ahahhaha ihana kulta <3

  <3:sanna ja toinen hullu miniO ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinainen riiviö! :D <3

   Taitaa olla tämäkin siis nimen mukana tullutta? ;D

   Poista

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.