6. elokuuta 2013

Heipparallaa

Ajattelinpa kirjoitella yleisiä kuulumisia taas pitkästä aikaa.

Toissapäivänä Mini oppi nousemaan karhukävelyasentoon. Kauaa ei vielä siinä viihdy vaan nopeasti palaa takaisin kontalleen/mahalleen. Konttaamaan ei ole vielä lähtenyt, mutta hieman jo siirtelee jalkojaan siihen malliin, että ei välttämättä kovin pitkään mene.

Kuten kuvasta näkee, Mini rakastaa keinua :D

Hampaitakin on jo yhteensä kahdeksan, jokohan se tahti nyt viimeinkin hiljentyisi! Aina uusien hampaiden puhkeamisen jälkeen imetys on aivan kamalaa, mutta onneksi se nyt taas on helpottanut. En tiedä onko ne pienet hampaanalut sitten niin terävät, vai mistä tuo kipu silloin johtuu. Hetken taas jo harkitsin lopettavani imetyksen sen takia, mutta saa nyt nähdä.. Se on niin helppoa ja halpaa :D

Mini nukkuu 1-2 päiväunet, riippuen vähän miten yö on mennyt ja monelta on noussut. Jos menee ensimmäisille päiväunille ennen lounasta niin nukkuu yleensä pienet unet vielä iltapäivällä. Monena päivänä Mini kuitenkin venyttää päiväuniaan vasta lounaan jälkeen, jolloin on nukkunut vain yhdet unet koko päivänä. Kamalan paljon energiaa tuollaisessa pienessä paketissa onkin.Syksynkin kuviot on selvillä sen verran, että kotihoidontuki on haettu ja päätöskin on tullut. Stressaan syksyä ja meidän rahallista tilannettamme ihan älyttömästi, mutta en raaskisi laittaa Miniä näin pienenä päiväkotiin saati sitten vuorohoitoon. Taidan mieluummin vaikka syödä kynsiäni. Mol:in sivuja tulee kuitenkin selailtua, mutta fakta on se, että tässä ammatissa ei oikein päivätyötä löydy. Nyt olisi yksi paikka yksityiselle lääkäriasemalle vastaanottoon auki, mutta vaatimuksena hyvä englanti. Osaan kyllä sitä, mutta en tiedä osaanko tarpeeksi hyvin vai menisinkö ihan jäähän mikäli sitä pitäisi puhua.

Täytyy laskeskella, että kannattaako minun tehdä syksyllä hieman keikkaa, vai kuinka helposti se vaikuttaa Kelan tukiin. Vihaan tälläistä epäselvyyttä.Taloudellista tilannettani tulevaisuudessa ajatellen olen kuitenkin edes hieman varautunut etukäteen. Minillä on jo haalari odottamassa talven kelejä ja ensi kevääksi/toivottavasti myös syksyksi ostin myös jo haalarin kokoa 86. Tänä syksynä menee vielä keväällä Minin tädiltä(isän puoli) saatu muumihaalari. Tarvitsisi kuitenkin vielä kengät ostaa talveksi ja pipoja yms. Kengiksi olen ajatellut hankkia Stonzit, vaikuttavat ainakin käteviltä. Mini kuitenkin varmaan pääasiassa matkustaa vaunuissa vielä ensi talven.

Tänään onkin ohjelmassa kirpputorien kiertelyä, jos vaikka löytäisi Minille hieman vaatteita varastoon jo valmiiksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.