20. elokuuta 2013

8kk neuvola ja hieman kuulumisia

Kävimme tänään Minin kanssa 8kk neuvolassa, meillä kun nämä neuvolakäynnit hieman laahaa perästä. Minin strategiset mitat olivat(suluissa 6kk neuvola):  9345g(9205g), 71,5cm(71cm), py 45,7cm(45,5cm). Mikään mitta ei siis ollut juurikaan muuttunut, lokakuun alussa käydään tarkistamassa tilannetta. Terveydenhoitaja tai lääkäri eivät kuitenkaan ollut huolissaan, terkka puhui vain jotain rauhallisemmasta vaiheesta. Tämä äiti tietysti stressaa heti ja murehtii Minin ruokamääriä. Mini välillä syö erittäin hyvin, mutta sitten toisinaan ei maistuisi ruoka ollenkaan vaan hieroo vaan käsillään naamaa ja kieltäytyy ruoasta.


"Huomenta! Joko pääsee pois?"

Isot pojat istuu ostoskärryjen istuimessa


Muuten mitään erikoista ei pompannut esiin neuvolassa, en oikein tykkää näistä lääkärineuvoloista. Lääkäri vain tutkii Minin, ei oikeastaan sano mitään ja sitten heihei. Ja luonnollisesti ei myöskään ennen lääkäriä ehdi erikoisemmin terkan kanssa puhumaan.


Muutenkin elämä rullaa rauhakseen eteenpäin. Meillä oli viime viikolla ensimmäinen kokonaan nukuttu yö. Ihmeiden aika ei ole siis ohi! Sen jälkeen tosin Mini palautti minut maanpinnalle ja heräsi muutamana yönä sen jälkeen taas 1-2h välein.. zzz... En tajua miten sitä Minin ollessa pieni jaksoikin ties kuinka pienillä yöunilla. Nyt kun katson esim. helmikuussa otettuja kuvia, niin silmät paljastavat kuinka väsynyt sitä on ollutkaan. Ne hormonit ilmeisesti ovat pitäneet kuitenkin hyvin kasassa. Nyt kun jos joudun heräämään kahden tunnin välein, niin olen aivan kuoleman väsynyt.

Innostuin ostamaan Minille facebookin kirpputorilta toppahaalarin talveksi. Tai siis Minillähän on jo yksi, mutta se taitaa olla vielä alkutalvesta iso. Tämän ainakin pitäisi olla pienempi, toivottavasti se menisi sitten :) Tarvitsisikin tehdä postausta Minin vaatteista syksyn ja talven varalle, niitä kun on tullut tässä lähiaikoina haalittua.


Terveiset Miniltä kaikille! :)

ps. Jos joku haluaisi vastata, niin onko nämä nykyiset isommat kuvat kivempia kuin ne mitä ennen oli? :)


2 kommenttia:

 1. On ehottomasti kivempia! Mulla itellä on pieniä ja tuntuu, ettei niistä saa mitään selvää sen koon takia, mutten osaa niitä suurentaakaan.. :D Vinkkejä?

  Hassua, miten paljon kokoeroa meiän mukuloilla on, vaikka Mini on vaan kaks viikkoa vanhempi. Lilli on yhtä pitkä, mutta kaks kiloa kevyempi.. Vaikka syö ruokaa ihan valtavasti. Meillä miehen kans menee omiin ruokiin (siis kahella aikusella yhteensä) varmaan yhtä paljon rahaa ku tuolla pienellä yksistään. Vaa'alla se ei silti näy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suurensin tota kirjotustilaa siellä mallin suunnittelutyökalulla niin samalla myös kuvat suurenee (kun nyt voi käyttää erittäin suuria kuvia ilman, että menee rajojen yli) :)

   No on kyllä sit tuota kokoeroa, heh :D Se on kyllä oikeesti hassua, miten vauvat voikaan olla erikokoisia, vaikka söisi ihan kunnolla :)

   Poista

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.