20. elokuuta 2013

Pulled pork

Saan aina välillä kamalia mielitekoja, jotka eivät lähde pois ennen kuin olen syönyt sitä. Tämä mieliteko on kypsynyt jo hieman kauemmin, mutta viikonloppuna se tuli siihen vaiheeseen, että nyt on saatava tätä. Jaa mitä? No pulled porkia, nami! Kamalan googlettelun ja reseptien etsimisen jälkeen päädyin tekemään ylikypsää possua tämän reseptin mukaan, suolaa ja hunajaa blogista. Itse käytin luullista lapaa, tulee kuulemma hieman extramakua.

Noudatin reseptiä muuten tunnollisesti, mutta koska rakastan Lidlin kuivamarinadeja niin lisäsin mausteseokseen vielä pussillisen smoky bbq:ta. En katunut. Lisäksi barbaque-kastikkeen punaviinietikan korvasin omenaviinietikalla, koska olin kaupasta unohtanut edellä mainittua ostaa. Kelpasi sekin vallan mainiosti. Kolmas ja viimeinen muutos oli se, että heitin possujen sekaan kaiken bbq-kastikkeen ja lisäsin vielä hampurilaisen väliin Lidlin bbq(ginger&sesame) kastiketta, mikä on kanssa yksi ehdottomista suosikeistani.

Hampurilaisen kanssa tarjosin lisäksi coleslowta: kaalia ja porkkanaa raasteena, maun mukaan majoneesia ja ranskankermaa, mausteina suolaa ja pippuria. Helppoa ja hyvää.

Pulled porkin teko kestää kauan, mutta on sen arvoista. En voi kuin suositella! 


2 kommenttia:

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.