1. toukokuuta 2014

Kiitollinen

Nyt on Minin isä käynyt allekirjoittamaan isyydentunnustuksen, eihän se vienytkään kuin yli vuoden. Elatussopimusta ei suostunut allekirjoittamaan kuitenkaan, koska olemme kuulemma sopineet asiasta keskenämme. Olisi kiva itsekin tietää, että milloin tämä sopimus on tehty? Kenties ainoassa puhelussa Minin syntymän jälkeen, n. vuosi sitten? Vai joskus raskausaikana huomaamattani? Se on totta, että alkuraskaudessa puhuin että en halua häntä mihinkään velvoittaa yms., mutta niistä ajoista olen huomattavasti fiksuuntunut ja alkanut ajattelemaan Minin kannalta. No, olisihan tämä sujunutkin liian helposti jos hän olisi allekirjoittanut kaiken tarvittavan.

Ihanaa kuitenkin, kun asia on nyt virallista. Mukavampaa olla Minin tätiin ja mummiinkin isän puolelta yhteyksissä, kun on mustaa valkoisella. Nyt Minin täti voi myös kertoa lapsillensa (tai toiselle onkin jo kertonut), että heillä on uusi serkku. En voi sanoin kuvailla, kuinka ihanaa on kun he ovat ottaneet Minin osaksi sukuansa vaikka isää ei kiinnosta pätkän vertaa. Toivottavasti myös Minin siskopuoli saa joskus tutustua pikkuveljeensä. Se tosin jää nähtäväksi.

Ensi viikko tuleekin olemaan jännittävä. Lähden torstaina ystäväni kanssa Tukholman risteilylle, ja Mini onkin äitini luona kaksi yötä. Ensimmäinen kerta kun olen niin pitkään erossa Ministä, aiemmin olen ollut vain n. vrk korkeintaan poissa. Minin pärjäämistä en juurikaan epäile, kuten olen varmasti ennenkin sanonut niin Mini on aivan hulluna mummiinsa. Kerrankin kun hain Minin hoidosta niin toki hän heti tuli syliini, mutta n. minuutin päästä halusi jo takaisin mumminsa syliin. Toisinaan olenkin ajatellut, että ei kai Mini pidä äitiäni tärkeämpänä kuin minua, mutta tuskinpa sentään. Isompi kysymys risteilyn suhteen onkin, että kuinka ihmeessä minä pärjään erossa Ministä niin kauan?! Meinaan jo nyt alkaa vollottamaan, kun ajattelen että en saa heti perjantai-aamupäivästä Miniä syliini takaisin. Toisaalta taas tälläinen pidempi hetki omaa aikaa on enemmän kuin tarpeen. Ensi viikolla pääsen myös elokuviin toisen ystäväni kanssa. Harvinaista herkkua saada niin paljon omaa aikaa yhdelle viikolle.

Mutta nyt aion valloittaa sohvan siksi aikaa kun Mini nukkuu päiväuniansa. Ihanaa Vappua kaikille :)

ps. Nyyh en voi laittaa kuvia sillä oma puhelimeni on huollossa ja lainapuhelimeen en ole jaksanut/halunnut asentaa dropboxia millä saisin kuvat kätevästi koneelle. Usb-johto on päättänyt mennä piiloon minulta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.