11. huhtikuuta 2014

99.9%

Meillä piti olla tänään lastenvalvojan kanssa tapaaminen, mutta hän soitteli alkukuusta hyviä uutisia. Minin isä oli vihdoinkin käynyt dna-testeissä, ilmeisesti viimeinen annettu mahdollisuus tepsi. Tänään sainkin aamusta soiton, että isä on 99.9% varmuudella Minin isä, kappas. Nyt olisi vielä edessä itse tunnistus (eli isän pitäisi raahata luunsa sinne lastenvalvojalle) yms. Voiton puolella kuitenkin jo. Lastenvalvoja kyselikin jo mielipiteitäni huoltajuuteen, tapaamisiin ja elatukseen. Huoltajuuden haluan ehdottomasti pitää jatkossa itselläni, enkä edes usko että Minin isä on siitä kiinnostunut. En myöskään usko, että on kiinnostunut tapaamisista, mutta sanoinkin että mikäli on niin en tietenkään aio estää. Elatuksista keskustelimme enemmän ja lastenvalvoja kyseli, että haluanko että niitä lähdetään laskemaan. Se tarkottaisi kuulemma sitä, että summa saattaisi olla enemmän kuin kelan minimituki. Totesinkin, että en kaipaa tältä mieheltä yhtään ylimääräistä rahaa, jotenkin aavistelen että se toisi vain enemmän hankaluuksia.


Yllättävää, että Mini sairastaa taas. Toissayönä alkoi kamalan kuuloinen yskä. Aamulla ihmettelin, että mikä on kun poika herätti vain klo 3 ja 6, jatkaen unta 6.30 asti. Tai ei tuo heräämisten määrä, vaan se että nukahti samantien uudelleen kun vähän silitin. No, aamulla olikin kuumetta hieman yli 38, se selitti poikkeuksellisen yön. Onneksi Mini on kuitenkin muuten pirteä, mitä nyt syö hieman huonommin. Kunhan ei vaan taas tulisi korvatulehdusta...

Kävimme kuitenkin tänään kaupungilla hakemassa Minin 1v kuvat valokuvaamosta. Oli kamalan vaikea valita yksi kuva niistä monista ihanista. Luultavasti tulen jossain vaiheessa rahatilanteen salliessa ostamaan itselleni ne kuvatiedostos + oikeudet kuviin. Se maksaa hieman yli 50€ mikä ei loppujen lopuksi ole kauhean paha. Saisi sitten kaikille kummeillekin Ministä kuvat, nyt kun hankin ne vain isovanhemmille.

Eipä tällä kertaa kummempia, taas vähän sekalaista höpinää :) Hyvää viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.