22. maaliskuuta 2014

Myöhästyneet synttärit

Viikko sitten vietimme yhteissynttäreitä muiden joulukuun -12 lapsien kanssa. Tapasimme 14 muuta ihanaa äitiä ja taaperoa täällä Tampereella. Olen muistaakseni aiemminkin puhunut tästä ihanasta fb-ryhmästämme. Nyt oli tosiaan aika juhlia ensimmäisiä syntymäpäiviä, suunnittelu hieman venähti kun ei meinannut löytyä selkeää päivää/paikkaa/järjestäjää. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Suurimman osan olinkin jo tavannut aiemmin, mutta parin kanssa tavattiin nyt vasta ensimmäistä kertaa. Hyvän kuvan ihmisistä kuitenkin voi saada pelkän facebookin kautta, kun mielikuvat ihmisistä olivat juuri sellaiset kuin todellisuuskin.

Leipurihulluna halusin tietenkin tehdä meille synttärikakun. Unohdinpa vaan kaupasta ostaa vaniljakreemijauhetta, minkä johdosta kakun täyte ei ollut tarpeeksi kiinteää ja kakku lähtikin vajoamaan nopeasti. Myös kermapursotukset reunoilla jäi liian löysäksi ja lähti valumaan. Muutenkin pursotuksista tuli vähän rumat, kun ei tosiaan ollut tarpeeksi jämäkkää vaahtoa. No, maultaan kakku kuitenkin onnistui ja tuntui maistuvan kaikille.


Muuten olemmekin eläneet ihan normaalia arkea. Jouduimme taas viime viikolla käymään lääkärissä ja Mini saikin uuden antibiootin korvatulehdukseen. Vasen tärykalvo pullotti ja punoitti edelleen, lääkäri ei tosin ollut varma että johtuuko vielä siitä, että punottaa vanhan tulehduksen jäljiltä vai onko siellä vielä tulehdus päällä, mutta määräsi kuitenkin uuden kuurin varuiksi. Jospa se nyt vihdoinkin lähtisi kokonaan ja Mini saisi taas olla hetken aikaa terve.

Viime viikolla sain myös vihdoinkin yhteyden lastenvalvojaan ja sovimmekin käynnin ensi kuulle. Lastenvalvoja tekee paperit oikeutta varten ja vihdoinkin asia etenee. Ei siis ollut Minin isä käynyt vieläkään testeissä, yllättävää. Harmillista viedä asia oikeuteen, mutta ei Mini isä oikein jättänyt muitakaan vaihtoehtoja.

Mutta eipä tässä nyt tällä kertaa sen kummempaa. Ihanaa viikonloppua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.