13. maaliskuuta 2014

Tervetuloa kevät

Ihanan aurinkoisia ja lämpimiä päiviä ollut nyt tässä. Olemmekin Minin kanssa oikeastaan joka päivä käyneet puistoilemassa, mistä on tullut Minin lempipuuhaa. Talvella olin sen suhteen laiska, kun Minin oli vaikea liikkua talvihaalarissa ja muutenkaan ei lumessa ollut tekemistä. Nyt Mini on innostunut kävelemään pihallakin, lyhyttä matkaa tosin mutta kuitenkin. Etenee aina noin metrin kerrallaan kunnes kaatuu, mutta ylös pitää päästä samantien ja taas matka jatkuu :D Liukumäki ja kiikkulauta ovat myös huippuja. Viime kesänähän Mini tykkäsi jo keinumisesta paljon joten saa nähdä nauttiiko siitä vielä kun keinut tulevat uudelleen paikalleen. Kovasti Miniä myös kiinnostaa muut lapset pihalla, koko ajan olisi menossa muita katselemaan.


Otin Minille jo parina päivänä käyttöön välikausihaalarin, minkä kanssa hänen onkin paljon helpompi liikkua pihalla. Ostin Minille jo viime vuonna hyvissä ajoin kevääksi tähtijonathanin haalarin ja ainakin vielä vaikuttaa hyvälle. Tykkään lahkeissa olevista vetoketjuista erityisesti, helpottaa kenkien pukemista todella paljon. Kiristettävät hihansuut myös erittäin bueno. Toivottavasti ei enää säät kovin paljoa kylmenisi, olen jo sanonut hyvästit talvelle ja toivottanut kevään tervetulleeksi. Huomaan heti olevani pirteämpi kun päivällä on aurinkoista. Tosin haittapuoli on se, että kaikki aurinko tunkee olohuoneeseemme päivällä ja täytyykin pitää verhoja kiinni jos haluaa nähdä jotain tv:stä tai tietokoneelta.

 
 Nyt olisikin edessä välikausikenkien, kumisaappaiden yms. ostot edessä. Pääsee siis vaihteeksi seikkailemaan kirpputoreille. Sitä ennen tosin pitänee perehtyä hieman niiden ihmeelliseen maailmaan ja ottaa selvää, että mitkä merkit ja minkälaiset kengät olisivat kauteen parhaita. Tunnen olevani niin pihalla näistä asioista.. Lisäksi kun taloudellinen tilanne ei mikään huippu ole niin joutuu ostamaan käytettyä, vaikka tietenkin haluaisi ostaa uutta ja hienointa mahdollista :P

Ps. Vähänkö söpöä, Mini alkoi eilen lähettelemään lentopusuja kun vein hänet nukkumaan. Päivä oli ollut melko raskas, mutta kummasti tuo pieni ihminen osaa sulattaa sydämen hetkessä. Tänään myös päiväunille viedessä pusut lenteli ahkerasti <3

pps. Pakko laittaa loppuun kuva Backstreet Boysien keikalta! Pääsimme toiselle riville ja koko keikka oli aivan huippu! :)


2 kommenttia:

 1. Heips!
  Törmäsin blogiisi ja samastuin! Olen meinaan myös sinkkuäiti, tosin kahdelle lapselle mutta ju nou. :) JA mikä parasta; mäkin olin bäkkäreiden keikalla! :D Miten ne voikaan vetää edelleen noin hyvin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, itseasiassa ollaan samassa fb-ryhmässä! ;D No niinpä, ne veti kyllä ihan tajuttoman hyvän keikan! Itse oon ollut myös kahdella aiemmalla keikalla ja tää oli kyllä paras niistä :)

   Poista

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.