27. helmikuuta 2014

Concertan aloitus, imetyksen lopetus

Haikeaa, imetin Miniä eilen viimeisen kerran. Sainkin nopeasti ajan psykiatrille ja sieltä reseptin Concertaan, jonka aikana ei saa siis imettää. Tänään nappasin ensimmäisen lääkkeen ja siten sanoin hyvästit imetykselle. Saa nähdä mitä Mini tuumaa tästä tänä iltana.

En nyt tarkalleen tiedä, kuinka suuria muutoksia tuon lääkkeen pitäisi tehdä tai kuinka selkeästi sen aloituksen huomaa. Oma oloni on kuitenkin ollut tänään selkeämpi, olen saanut keittiön ja olohuoneen siistittyä ilman sen kummemmin asiaa miettimättä. En ole kertaakaan hermostunut vielä Minille (jee!) ja muutenkin oma olo tuntuu tasaisemmalle. Huomasin myös, että en ole koko ajan mussuttamassa jotain ja kun söin sipsejä (...) niin söin niitä yhden kerrallaan enkä tunkenut niitä suuhun kuin viimeistä päivää. Hurraa, tämä siis ehkä helpottaa yritystäni elää terveellisempää elämääkin! Tällä hetkellä kun motivaatio on ollut senkin suhteen jossain pohjamudissa.

Ensi viikon perjantaina onkin taas tapaaminen psykiatrin kanssa, katsotaan kuinka lääkitys sopii ja suunnitellaan annostuksen nosto.

Lauantaina tuleekin heti lääkkeetön päivä, kun pääsen pitkästä aikaa viihteelle ystäväni kanssa. Kysyin puolitosissani äitiä vahtimaan Miniä, ja yllätyksekseni hän suostuikin heti. Täytyihän se tilaisuus siis käyttää, tulee kyllä vapaailta täysin tarpeeseen. Seuraavan viikon perjantaina on myös tiedossa lapsivapaata Backstreet Boysien keikan muodossa. Olemme siskoni kanssa jo kaksi kertaa ollut bäkkäreiden keikalla, joten täytyyhän myös kolmas kerta kokea. Omituista päästä kahtena viikonloppuna pois kotoa. Mutta sitten tuleekin taas pitkä tauko :)

Tässä oli nyt vaan omia kuulumisia, mutta eipä ole oikein muuta kerrottavaakaan :)

2 kommenttia:

  1. Hei, miten teillä sujui ensimmäinen yö? Meillä olisi sama edessä tänään. Saanut viimeinkin ADHD diagnoosin ja concertan käyttöön tänään. Poika on jo melkein kaksi (toukokuussa -12 syntynyt). Aina ollut äidinpoika ja illan imetyshetket olleet mukavia läheisyyshetkiä. Nyt pelottaa että miten suhtautuukin kun ei saakkaan rintaa, enkä ollut yhtään tajunnut aikaisemmin lopetella vaan nyt se loppuu seinään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin viestisi vasta joten vastaus tulee hieman jäljessä :) Yllättävän hyvin sujui, pari kertaa heräsi ylimääräistä mutta nukahti samantien uudelleen. Yllätyksekseni ei ole iltaisin ollenkaan kaipaillut tissiä vaan mennyt ihan suosilla nukkumaan ilman :) Aamuisin vieressä pötkötellessä tosin vieläkin yrittää kaivaa tissiä ja suuttuu tietenkin kun ei sitä saa :D Toivottavasti siellä on imetyksen lopetus sujunut hyvin! :)

      Poista

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.