19. helmikuuta 2014

16. Hammas

Se siitä aktiivisuudesta vissiin, helmikuu ties kuinka pitkällä ja blogi ollut hiljaisena, hups.

Minillä on juuri puhkeamassa hammas nro 16, ellei ole jo puhjennutkin. Toivottavasti tämä tarkoittaa sitä, että seuraavien hampaiden puhkeamiseen kestää vielä kauan. Hampaiden pesu tuottaakin nykyään ongelmia ja en oikein tiedä mitä tekisin asialle. Tuntuu pahalta harjata niitä väkisin, mutta en haluaisi jättää harjaamattakaan ettei tule reikiä yms. Omat hampaani ovat niin huonot, että en todellakaan halua Minin saavan samanlaisia. Sähköhammasharjan ostoa olenkin hieman nyt harkinnut.

Mini kävelee koko ajan hieman enemmän ja oppipa hän tänään nousemaan ilman tukea seisomaankin. Kohta saankin jo varmaan juosta pienen taaperon perässä. Tuleepahan liikuntaa ;)


Tällä hetkellä päivämme kuluvat varsin rattoisasti..

"Älä nosta jalkaa pöydälle."
"Älä töki tv:tä."
"Älä sammuta tietokonetta, eiiiiii."
"Älä mene sinne."
"Älä koske uuniin, se on kuuma."
"Ei saa painaa niitä nappeja."
"Tulepa pois sieltä vitriinikaapilta."
"Älä levitä dvd-levyjä lattialle."

Ja tämä uudelleen ja uudelleen. Aavistuksen turhauttavaa.


Turhauduin myös jo lukioon. Tai menetin motivaationi ja nyt pitäisikin saada aikaiseksi laitettua opille viestiä, että keskeytän sen heti alkuunsa. En tajua, mitä olemme ystäväni kanssa ajatelleet kun saimme tämän älynväläyksen. Yhden työhakemuksenkin jo laittelin, mutta nähtäväksi jää kantaako se mitään. Toivottavasti, sillä työpaikka kuulosti mieluisalta.

Onneksi myös jotain menee hyvin. Lopetin viimeinkin yösyötöt ja yöllä viereen ottamiset ja meillä nukutaan! Yleensä nykyään Mini herää n. viiden maissa ja sitten 6-7 välillä kokonaan. Viime yö oli taas tosin hieman huonompi, mutta voi johtua eilisistä erittäin pitkistä päikkäreistä tai sitten tuosta viimeisestä puhkeavasta hampaasta. Kahtena päivänäkin Mini on tosiaan nukkunut n. 2,5h päiväunet, ihan tajutonta! En edes ole osannut tehdä sillä välin mitään, kun olen tottunut että hän herää hetkessä. Toivottavasti tämä olisi pysyvä muutos, molemmat olemme paremmalla päällä kun Mini nukkuu kunnon unet :)

Miniltä terkut kaikille!


2 kommenttia:

  1. Meijän ''lemppari'' kieltoihin kuuluu aikalailla samat :D Täällä kans ongelmia hampaiden pesun kanssa, mutta koitan aina pikaisesti pestä edes jonkun verran, ehkä noista pastilleista mitä ruuan jälkeen annan on jotain apua kun harjaus on ohi hetkessä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Joo mä kans elätän toivoa, että sit ksylitolipastillit edes vähän korjaa huonoa hampaiden pesua :)

      Poista

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.