3. joulukuuta 2013

Ensimmäinen silmätulehdus x2

Täällä on koko syksy ja alkutalvi mennyt jatkuvasti sairastaessa. Mini saattaa olla 1-2,5 viikkoa terveenä kun jo taas iskee uusi flunssa. Nyt on taas flunssa päällä siis, huoh. 

Eilen alkoikin kauppareissulla Minillä molemmat silmät rähmimään kunnolla, joten kävimme tänään lääkärissä. Silmätulehdus päässyt iskemään molempiin silmiin, voi pientä. Sattuu oikein itseäkin katsoa, kun toisella rähmii silmät. Toivottavasti antibiootti alkaa vaikuttaa pian sillä meillä olisi viikonloppuna juhlat juhlittavana. Torstaina meillä olisi ollut viimeinen vauvakerhopäivä, mutta se jää nyt väliin :/

Onneksi Miniä itseä ei tunnu tuo sairastelu kovin vaivaavan. Nytkin riehuu "kannettavansa" kanssa lattialla ja laulelee/huutelee "tukutuku-äää-ää". Öisin se kyllä näkyy, meillä on taas vaihteeksi yöt huonoja ja Mini hengaa vieressä lähes koko yön. Näin kipeänä ollessa ei vaan sitä raaski kieltää. 

Saas nähdä, miten poika antaa laittaa silmätipat illalla. Päivällä onnistui hyvin, kun oli mummu pitämässä kiinni. Taas näitä pieniä yksinhuoltajuuden iloja, pitää rimpuilevaa poikaa paikallaan ja samalla yrittää saada tippa osumaan silmään :D

Reipas potilas lääkärireissulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä terveisesi! :) Ps. Muista, että blogini ei kerro elämästäni kaikkea, joten älä myöskään tuomitse minua sen perusteella.